super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Khamis, Oktober 20

alahai!!!! belajar part-time

salam,hi pe kabar?

alaHAI.....bunyi cam mengeluh je kan?an an an
ermmm...mengeluh ni bkn bek tp xbek taw.so jgn sesekali mengeluh ok!!!!

study mmg r penat.sape kate xpenat????tunjuk kn ak orang tu.konpem giler.x giler sewel.

kdg2 ak terPK nape r ak xsambung pas abes dip. da dpt offer kt uitm dungun. bkn men jauh bagai nun pantai timur. untung-untung dpt bini kat sana.hahahaha....da sronok pat duit la katakan.dpt duit klu simpan ok lagi TAPI ......

tapi alhamdulillah dpt jgk smbung PLK kat uitm s.alam jgk.mmg jodoh ak dgn uitm.da nasebbbb...kata universiti 100% bhs inggeris.hahahaha...ye ker bagus?

tp kalau boleh putarkan masa tu balik, bek ak blajar pas abes dip. biler da keje ni, penat tu alahai....alahai lg?isk isk isk.. sepak mulut ni kang.xbek mengeluh.PANG PANG PANG!!!!
**************************************************

nak smbung lagi lar....tapi mungkin di entri yang lain. semoga kita berjumpa lagi di page yang sama :)

P/S: ada x mana2 universiti jual segulung ijazah. nak beli? PM me!!!




3 ulasan:

NILAM berkata...

nk awek pantai timur.. hurm, diorg nk ke ngn laicikang ni??? aloh, kejap je 4thn tu.. pejam celik pejam celik dah pun 4thn.. aku dh merasai lah beb.. nnt bile ko dh hbs bljr.. ko akn kate 'kn bes dpt bljr lg' hhahaha.. itulah yg aku rs skg ni.. nk bljr lg.. sbr itu separuh drpd iman.. truskan usaha ko.. pasti akn berjaya gak..

ungguviolet berkata...

betul2..awal2 start rasa beban sngt belajar, mcm lama lagi nak habis..tapi bila dah habis tu rasa rindu pl nak pegi kelas.

LAici KAng Ais berkata...

@nilam : rugi lar klu xmo. tgh bersabar la ni.kih kih kih

@unguviolet : betul tu. dr tade pape xtvt mlm. rindu?mcm ada admire jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...