super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Isnin, Februari 27

LISA SURIHANI DAN ANA RAFFALI TELAH DISAMBAR

Assalamualaikum


Hai peeps! pasti ramai blogger tidak melepaskan peluang untuk meng'upload' gmbar Lisa Surihani & Ana Raffali dan laju-laju menulis entry di belog masing2. For what guys? ehem2,pasti ramai kaki google akan meng'search' dan ingin mencuci mata untuk melihat gmbar2 hari bahagia artis kesayangan mereka. Ini juga peluang bagi blogger untuk meraih trafik yang tinggi. That's why lah guwa buat. haa :). 

entah apa2 lah mukadimah yang guwa goreng ni. Abaikannnnnnnn jelah, tengok gmbar sudah. ini pun guwa curik dari abang nara. harap tak salahkan. hee :)


LISA SURIHANI

sumber : abang nara (klik disini untuk gambar yang lain)




ANA RAFFALI
sumber : abang nara (klik untuk gambar yang lain)


p/s : Barakallahulakuma kpd kedua2 pasangan mempelai. 

15 ulasan:

J.Syazwana berkata...

cantik lah dorang ni :)

Brown girl berkata...

cantik si ana raffali pakai tudung =)

lisa memang chomeeel x)

Akue Achik berkata...

Barakallah.. ^^

ana raffali sgt cantik...... :))

nurul diana berkata...

ana sngt lawa :)

alya_sygs berkata...

dua dua cantik :) untung lahhhh

zureen berkata...

cantikkk.. :)

EyanaNoorAzlan berkata...

jgn gigit jari ye..hihi

salam ziarah ^^ thanks sudi jenguk belog..

schaze zainn berkata...

mereka cantik :)

mizzkechique berkata...

lisa cantek..ana ayu n manis..

Atiqah Razak berkata...

suka dress ana raffali ;D

Fazreen Misbae berkata...

header cantik... :)

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

bagus ana, dah totally tutup aurat.. lisa bila lagi? hehe

Pondok Usang berkata...

terus tringat pada player bolasepak malaysia dulu.. K.Sambagamaran..

Anyyss Shuhaimi berkata...

bunga bukan 2 kuntum.

Adylia Qarissa berkata...

Ya Allah..cantiknya hamba-Mu bila menutup aurat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...