super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Jumaat, Februari 10

Ustaz Don Daniyal : Anak Asset ke Syurga atau Neraka

Assalamualaikum


Hai peeps! Sekejap je dah hari jumaat kan, tak rasa lama pun keje minggu ni memandangkan start keje pun hari rabu.hee...tup tap @ pejam celik dah cuti balik sedara sedari. Fyi, hari jumaat adalah hari penghulu hari. So pada entri kali ni saya ingin berkongsi video dibawah supaya ia menjadi iktibar dan panduan bg kita semua. InsyaAllah :)

Siapa tak kenal ustaz Don kan. Ala yang femes kat blog tv al-hijrah tu segmen "30 minit bersama ustaz Don". Kdg2 bila saya ada masa, saya akan tengok segmen tuh cz byk pengajaran yang dapat. Try lah tengok, x rugi baiiii. 

Video ni saya jumpa di laman sosial facebook dan terus share laju-laju.hee. Hati saya begitu sayu bila mendengar video 7:27 minit ni. Banyak persoalan yang timbul selepas mendengar ceramah ni. 

Adakah kita mampu untuk membuat sedemikian ?

Adakah kita sudah menjadi anak yang soleh@solehah ?

Adakah kita akan mendoakan ibubapa kita bila mereka sudah tiada kelak?

dan banyak lagi....


Jom saksikan...



Best kan ? hu3(menangis). Kindly spread out the video to your friends.

p/s : Ya Allah, Engkau jadikanlah kami anak-anak yang soleh dan solehah. Aminn

p/s :  kali ni, guwa menggunakan kata ganti nama guwa kepada saya agar lebih manis seperti orangnya ini.


Jumpa lagi. nak siap-siap g solat jumaat...KBye

11 ulasan:

ikatankasihku berkata...

alaaa, tak dpt nak tengok lah kt opis ni...
malam kang nak tengok kat lappy... :)

Teenager Housemaid berkata...

haritu dah tengok video ni..
sedih..T_T

BENA berkata...

Aminnnn . semoga kita2 semua jadi anak soleh dan solehah . :)

fathiahRAIHANA berkata...

FB spread video ni lju gila kan msa awal2 hri tu..
sedih T____T
moga kita mnjadi anak2 yg boleh bawak ma dan abah ke syurga.

Jue berkata...

nak tgk tp kat ofis haha kang kantoi!hahaha

tp seyesly ckp aku mmg slalu fikir "ckup ke ape yg aku dah korbankan utk kebahagian parent aku"


**ade gak tfkir nak bls dendam kat Hanie tp idea lom mari lg haha

zOeY zAu YaH berkata...

smoga dpt jd ank yg baik.

Ct Aja berkata...

Amin... alamak xleh buka la, sbb kat library..hihiihi

yad'z berkata...

urm pernah tengok ... =')

Zakaria's daughter berkata...

alaaaa. lambat buffferingggggggggggggggggggggggggggggg plakkkkkk.


grrr!
ustaz don hemsem.

Juliet_iRa~" berkata...

amin...:)

best tgk..

Norlida Ramli berkata...

dh tgk video ni..sedih ..pndai ustaz don bg ceramah..ceramah dia yg lain pun ada tgk jgk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...