super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Rabu, Mac 28

Wordless Wednesday #11 - Cantik luaran hodoh dalamannya

Assalamualaikum


Hai peeps! Hamboi bukan kemain ceria hujung2 bulan ni. masyukkkk kan?hee :)

oppssss. wordless wednesday kena diam. Sssshhhhhh!!! 

duit syiling baru



TAPI . . .

mesin air tin&botol

pondok telefon

mesin air mineral


mesin tiket pun...
v
v
v




p/s : Grrrr! patutlah semua taukeh termasuk mamak beriya-iya bagi wa duit syiling baru ni. 


JOM TWEET2. TGH ADDICT NI.



20 ulasan:

~SaL IjOu~ berkata...

nasib baik xde gune kemudahan tu sume..hee~

alamak, xde account twitter la kite~ =p

c'axoera ヅ berkata...

heheheheh mmg dorang yang buat duit syilling baru ni macam tak terfikirkan semua benda tu...banyak kot machines yang sedia ada kena tukar.....tak ke tu pembaziran namanya...


tweeettt22 hehehe

Cik Yatt berkata...

err...soh dorg tuka mesin2 smue la..hehe..

tweet2 ngan cik yatt meh @hidayatie

ILA HonEyBuNNy berkata...

teringat mbe cerita haritu..

dia egt org kedai tu bagi duit palsu dekat dia..heheheh

Syahierah Ishak berkata...

Ada sedikit menyusahkan rakyat Malaysia jugak.
Hmm ~
singgah sini.
semoga hari ini hari yg indah :)

KaK LimAh Si SupiR berkata...

haduiiii..memg mesin2 tuu reject semua coins baru

zulhilmi tempoyak berkata...

Nama saya mohamad zulhilmi zulkefli. Berusia 22 tahun. Lahir di lenggong perak tetapi dibesarkan di pulau pinang kedah dan perak. Sekarang menetap di bangi untuk terus mencari dan menggali ilmu.

Mengikuti program kewangan dan perbankan. Berat badan saya terpaksa dirahsiakan. Tinggi saya pon begitu. Hobi saya ialah membaca buku dan mengumpul setem. Saya suka Menunggang motosikal kriss100. Berwarna biru.

Saya pernah memenangi acara lompat dan lari dalam guni semasa darjah 2. Pernah makan burger dengan kawan-kawan sambil sengih sebab terlupa tutop zip.

Cuba terangkan pasal diri anda pulak. Saya Nampak anda mempunyi ciri-ciri yang best. Anda agak kiut. Tampan. Cun. Cantik. Menarik.


Ehhhhh…. Silap komen ke ni.. ;p

dwaty berkata...

Troly duit 50 sen pun tak leh... Huhuhu.. Care4 jer ok coz guna duit 20sen

Norlida Ramli berkata...

ada duit syiling br ni mcm menyusahkan je..x gitu LKA?hehe

Cik Retiss berkata...

wordless kene senyap..hahahah XD

FEDO berkata...

Hehe. Sbor ja la. Toilet pun perlu juga kot duit siling. Tak tau kalau da free atau diatas seringgit.Hehe

fadh leyanie berkata...

duit syiling baru kadang2 mengelirukan..nak beli air tin pn xbole..kah3

Hansyirah Takezur berkata...

dulu beria-ria nak duit baru tp skrg takmo dh la. hewhew

~SaL IjOu~ berkata...

ding dong..tuan rumah ada x?

ILA HonEyBuNNy berkata...

tengok duit syiling baru macam duit game tu lak..hehehhe

Pondok Usang berkata...

duit,duit dimana kau duit..

CekbOlat-bOlat berkata...

cehhh.. same la.. sgt mnyusahkan =="

dayu_myself berkata...

APA KAN DAYA...
duit simpan tabung je, bila semue msin dh tkr, bru bleh gne..:P

onie berkata...

duit syiling baru ni,hampehhhh..

Mya berkata...

kekurangan kesedaran sivik tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...