super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Jumaat, Mac 2

I'M A FAN WHO WILL WIN A PRIZE FROM CP GLOBAL INTERTRADE?

Assalamualaikum


Hai Peeps! nak jual minyak sikit boleh ? Bukan minyak dagu tapi 'minyak' ni pasti ramai yang suka dan ingin memiliki. I'M VERY SURE :)

PROMOSI... PROMOSI... PROMOSI...

Abang-abang&Adik-adik,dengar sini. Yang jauh mari rapat, Yang rapat mari dekat. Jangan segan jangan malu. Ini barang baik susah dapat punyeee. Terbaik dari ladang woo!!!
         
CP Global Intertrade ada promosi terhebat. Bukan sahaja kaki shopping malah yang kaki ala-ala shopping mungkin akan terpegun dengan barangan yang terdapat di CP Global Intertrade. Pelbagai barangan berjenama boleh terdapat di sini. Siapa yang tidak ingin bergaya kan? Disini lah tempatnye...
   


Bagaimana ? Pasti ramai yang tak sabar dengan iklan promosi ni. Jom dekat lagi tengok apa yang ada. Jom, Saya bawakkan anda dengan lebih dekat barangan-barangan berjenama yang dijual.


1. Luxurious Men and Women Watches (Klik sini untuk gambar yang seterusnya.)



porsche
ferrari
chopard
                                    

2. Handbags (Klik sini untuk gambar yang seterusnya.)



LV
Versace
Prada  
                            
3. Lip Gloss From M.A.C (klik sini juga !)


4.Chic and Cool Laptop Bags/ Briefcases



Klik sini untuk gambar yang seterusnya.

Lagi menarik, jom tekan sini

 


5. Perfumes On Sale 10% ORIGINAL FROM DUBAI (Klik sini untuk gambar yang seterusnya.)


Burberry
Hugo
CK









  



6. Branded Purses ON SALE 10% (Klik sini untuk gambar yang seterusnya.)


 

                                               
So, What do you feeling now ??? 


Lupa pulak nak mention kenapa guwa beriya-iya ajak korang klik tang sini klik tang sini kan? Biasa lah contest kan. Tak citer pun korang konpem tau punyeee

Jom sertai contest ni. Cepat cepat jangan terlambat nanti menyesal. Nak tag jugak lah tapi guwa galakkan semua join. Tag ni pun salah satu syaratnye.

Farra Arisha
Cik Teddy
Fadh Leyanie

The closing date will be on 25th March 2012 and the winner will be shout on 30th March


Jumpa lagi.K.Bye!

16 ulasan:

CpGlobal Intertrade berkata...

Thanks join LKA. Goodluck for you! You'd done the good job. Farra Arisha tak boleh join, dia adik kepada CEO company. Nanti ada sabotaj. hehe.

CpGlobal Intertrade berkata...

Jangan lupa ya share this entry to our fan page on facebook and like it to fulfil the terms and conditions:

http://www.facebook.com/pages/Cp-Global-Intertrade/105876072873769

Akulah Pak Lan berkata...

Amboi! Gudluck la

fadh leyanie berkata...

bersinar mata.lawa betul beg !

O CIKTEDDY berkata...

wah..srius menarik!
insyaAllah cik join ye..thanks tag cik yg mls update ni..at least ade bnde nk update nnti..hehe
gudluck ye!

onie berkata...

good luck :))

Noraim berkata...

god luck. mane tahu ade rezeki dpt menang slh satu. heeh.

aRa ❤ aFiq™ berkata...

wah gud luck yew :)

zulhilmi tempoyak berkata...

good luck la gitu na.. :D

Syahierah Ishak berkata...

Good luck :)

P/S : Jadi ustazah ? Hmm.. Klu itu yang Allah telah tetapkn, sy terima. Jadi cikgu itu sudah memadai bg sy.

singgah sini.
semoga hari ini hari yg indah :>

Cik Nurul berkata...

gud luck ye.. ^^

alya_sygs berkata...

wahh.. smoga berjaya :)

Juliet_iRa~" berkata...

good luckkkkkkkkkkkk!

hadiahnya smua best..heee

c'axoera ヅ berkata...

wah wah wahhhhhh.....

ciK LyndaWawa berkata...

cantik ar barang2 kat situ.....

ILA HonEyBuNNy berkata...

gooooood luck....;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...