super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Selasa, Januari 3

Ahlan wa sahlan 2012

Assalamualaikum


Hai ! epy new year to all :) . Lu orang sambut dekat mana ? mesti ada yang blogger-blogger make a gathering untuk celebrate new year. tak ajak guwa pun ? kecik hati ni yang sememangnya kecik. haha 

nanti share-share lah gmbar Lu dengan teman-teman, boleh jugak guwa cuci mata lagi-lagi kalau yang ada pakai baju seksi lagi terbeliak bijik mata guwa. TAPI hanya pandang sekali jer. pandang 2 kali dah dikira HARAM. bak kata orang "pandangan pertama itu rezeki" betul ke ? kalau tak betul tolong betulkan dekat comment bawah tuh. :P



Pasti ada kenangan manis,masam,masin dan pahit tahun lepas. mungkin ada yang blogger sanggup story mory dalam belog dan ada jugak simpan berbeku di dalam hati sahaja. Guwa paham lah. "takkan lah semua cerita nak dispreadkan" . TAPI bagi guwa kalau boleh biarlah blogger cerita yang best-best, tak perlu lah sampai membuka pekung di dada sehingga boleh membuka aib diri sendiri. Itu terserah pada blogger masing-masing "this is my blog,suka suki guwa lah". tak pasal-pasal lu letak komen macam ni nanti. haha :) 

Tahun 2012 tahun kiamat ??? desas-desus yang sering menjadi bualan setiap orang tapi bagi guwa tak kiralah kiamat tahun ni atau bila-bila hanya Allah yang mengetahui. Kita hanyalah insan biasa yang perlu melakukan segala perintahNYA dan meninggalkan segala laranganNYA.  

bumi terbelah

Akhir kata, guwa mengucapkan epy new year to readers,blogger2 yang otai ataupun newbie seperti guwa. tq for drop your comment here. :) semoga duit nuffnang bertambah-tambah dari minggu ke minggu (sebab nuffnang update every week). tapi yang satu ni je guwa tak tahan, umur makin bertambah. dem!!!


p/s : sorry lah guwa mencampur-adukkan bm+bi . Guwa nak larik ni sambung balik update LNPT dan belajar apa yang patut untuk final paper ni. Menyampah lah :(

19 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

slmat thun baru laicikang Ais ! pewwitt.. gudluck =D

Kancil 8349 berkata...

Selamat tahun baru...hanya Allah sahaja yang akan tahu kejadian masa akan datang...kita merancang dah yang menentukannya hanya Allah

zulhilmi tempoyak berkata...

selamat tahun 2012.

kiamat tu xde org dalam dunia tau.

Allah je tau. jd xyah dgr la org mrepek2 ni ye.. :)

mohon share azam ke..hihih

CikAnyss' :O berkata...

bm bi , campur sama dengan saya , hehe

syahirooAhmad berkata...

nak mula kan tahun baru ni, pada awal2 mmg besemangat.. tapi hati dok terpikir bila nak hujung tahun kerana waktu tu lebih santai kan..:D

Asrul "iLham" Sany berkata...

taun 2012 gua nk pinang ScarJo...hahahhaa

dush! kesayangan gua flying kick :D

hepi new year, dude :D

munna berkata...

selamat tahun baru LKA....

ikatankasihku berkata...

Happy New year Beb !

ORLANDO AHMAD berkata...

final paper?

gud luck ;)

Mizz ErMa berkata...

epy new year jugak utk tuan belog nih..hihi

Pondok Usang berkata...

selamat tahun baru juge awk..

Mya berkata...

yg penting kena sentiasa sediakan bekal utk ke sana :)

nur farahin binti sulaiman berkata...

selamat tahun baru.. semoga apa yg diimpikan tercapai.. chaiyok2!!

~Nana BamBam~ berkata...

Selamat tahun baru :)

kajaharuna berkata...

selamat tahun baru :)

BENA berkata...

selamat tahun baru browwww :) semoga jawab exam tu leklok . jangan nak nyampah2 sgt k . hahaha :)

zureen berkata...

selamat tahun baru :)

Norlida Ramli berkata...

selamat tahun baru LKA!!!hehe

~SaL IjOu~ berkata...

selamat tahun baru..hahah..itu cuma rekaan & ciptaan kaum kafir utk meresahkan kita..semua itu kuasa Allah~ =)

teruskan berjuang utk exam~ ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...