super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Jumaat, Januari 27

Baucar Buku 1 Malaysia RM200

Assalamualaikum


Hai, camne life ? ada happy ? Tu lar kekadang hidup ini bercampur baur kan readers and bloggers. Kita sebagai manusia memang tak bajet apa perasaan itu akan muncul selepas ini. Yang penting apa ? (dot dot dot) fill in the blanks (isi lah dengan ayat yang rasa sesuai). haha...terasa mcm motivator lak dah padahal diri guwa ni memerlukan kaunselor now. fuhhhh......!

Alhamdullilah dpt rezeki minggu lepas tapi bukan dalam tunai dollar or ringgit malaysia(RM). Hanya 4 keping baucar yang bernilai RM200. Siapa pelajar IPT tuh tahulah benda alah ni. hehe......nak beli apa der and sis ??? 


BB1M

sekarang timbul pula isu ada segelintir pelajar IPT menjual baucar. Sebelum isu ni keluar, guwa pun pernah terpikir benda ni smpai post kat laman sosial facebook "pls drop the list bookshop who can change the voucher with money". haha..statement berani mati betul. Tapi kalau sekarang sesiapa buat mcm ni da tentu jawapannya adalah "mereka akan mendapat percutian 2 hari 1 malam di balai-balai yang berhampiran"


p/s : Gunalah BB1M RM200 ini dengan beli buku yang berfaedah. Jangan lah TERbeli buku berunsurkan "porno" sudah lah dan sesekali elakkan lakukan perkara diatas semata-mata untuk mendapat percutian tuh. 

p/s : Terasa mcm nak buka bookshop je. untung MPH dan popular dapat durian runtuh.

p/s: Blogger popular sudah kembali walaupun guwa baca entri dia ala-ala aje(jeles). siapa lagi dan tak bukan realiti konspirasi by ZZ

15 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

untunglahh dpt..

bolat lepasan spm nk topup 10 hengget pon semput (~,~)
#tetibe luah perasaaan

Hanie Dew berkata...

sape ZZ tu. xde link pun.

jeles betul aku korg dpt baucer ni.

nak jadi student balek la cenggini. >.<

Hanie Dew berkata...

siyes ada student jual baucer. fuh pandai betul dia kan.lagi lagi kalau jual kat dak dak nerd yang kaki buku.

Hanie Dew berkata...

hahaha..kelas aku kan.

nur farahin binti sulaiman berkata...

farah dah guna.. tp beli buku rujukan n latihan tuk adik je..=)

Asrul "iLham" Sany berkata...

adik aku bg baucer ni kat aku yg ulat buku muahahaha

chemay berkata...

kolej chemay tak dapat baucer tuh.
jelessss
T___T

gigiAriEma berkata...

gg pakai suma dh licin. haha. novel nye pasal lar.

syahirooAhmad berkata...

sori nak tanye.. kalau dok beli buku tapi tiada mengena ngan subjeck , boleh ke? cam majalah ke? can or not?

~SaL IjOu~ berkata...

jelez nengok kamu2 sume berpeluang beli byk buku best~ ^^

Pondok Usang berkata...

yea! dpt voucher... Salam Maulidur Rasul.. =)

Anak Munsyi berkata...

kesian fyqa tak dpt voucher tuu :(

zulhilmi tempoyak berkata...

rmai lak org nk jual rsnya...

hmmm... hmpir nk terjual ritu..
tp pikir2 balik..pnyelewengan..huhhu

blog-tips-kurus berkata...

dah habis guna ke? belikan 1 buku? hihi!

Nisa Greennnpanda berkata...

dh gune dh voucher nie, tgl lg RM100, hehe..

btw, psl contest sy tue, smpat lg nk join kalo awk nk.. end mlm nie kol 11.59 pm... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...