super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Jumaat, November 25

TV Show Korea

Assalamualaikum

Hai !!! walaupun guwa tak layan k-pop tapi TV Show korea ni gempak giler!! tekan episod 1 pasti nak tekan episod lagi satu. addicted !!!! agak-agak artis Malaysia pun tak mampu buat show macam ni. kalau buat pun gerenti hancur. buat masa ini hanya 2 jer lah yang guwa layan. Siapa tak pernah tengok tuh, cepat-cepatlah upload dalam youtube atau mana-mana sumber dalam internet tuh. gerenti BEST !!!!!

1. Family outing season 1
Family Outing Season 1

2. Running man
Running man

p/s : tengok-tengok jugak yer tapi solat jangan lupa. see ya!!!! :)


9 ulasan:

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

skrg ni mkin banyak kan filem, and korean show on tv!

JC berkata...

I remember a movie called RUNNING MAN from the 80's in the United States. It starred Arnold Schwarzenegger in the lead role.

I tend to think that the subject matter was different though. It was about hunting other human beings.

www.futuretwit.com

ADEEYA berkata...

Running Man HAHA! Cant stop laughing watching them :D

LAici KAng Ais berkata...

@fifiey : tul tuh. nice to meet you :)

@JC : i see. thanks

@adeeya : haha :)

ILA HonEyBuNNy berkata...

jarang layan cita korea..
tunggu habis stdy nanti...heheh

tapi suka gak show2 korea neh..eheh

munirah berkata...

jaesuk ! haha dari family outing follow dia sampai ke running man :)

shark berkata...

pernah tgk 3days 2night
yg tu pn best gak
lawak x ingt punya.

laskar pelangi berkata...

family outing tak pernah tengok lg..tp running man best gila kan? hek3 =)


nak laici kang satu! =D

LAici KAng Ais berkata...

@shark : 3days 2nights? ada ke?tak pernah dengar.

@laskar pelangi : laici kang satu siappppp :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...