super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Rabu, November 23

wordless wednesday #2

Assalamualaikum

hai !!! memandangkan hari rabu dan semua blogger pun letakkan entry dan isi juga pun sama. ahah :)...bagus juga ada hari ni. bukan malas nak taip tau. Oh tidak !!!. Kerja juga perlu diutamakan. 

entry dah tulis kat tajuk atas, so isi pula kat bawah ni. haha 1000x (gelak guling-guling)

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan


p/s : gambar ini tidak bermaksud apa-apa. hanya gurauan semata-mata. betul ke tak rumus ni ? penat dah cari rumus lelaki tapi tak jumpa-jumpa. jgn marah nanti kena jual. peace yaw(^__^)V


11 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

pernah jumpa rumus neh..

yang laki mmg xjumpa lagi..heheh

rumus tu ciap A+ lagik..heheh

zureen berkata...

wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
asal problem lakkkk...

LAici KAng Ais berkata...

@ila hunny bunny : tak jumpa kan ?ahah :)..mmg kelakar bila tgk balik benda ni even dah lama wujud rumus ni

LAici KAng Ais berkata...

@zureen : panjang tul weh tu.ahah :)..jgn marah,senyum sikit adik manis :P

Abg Stalker berkata...

rumus ni kompem bole ingat klu masuk final.hahaha

LAici KAng Ais berkata...

sentiasa melekat kat pale tuh.tak payah minta bantuan toyol

Aida Azryn berkata...

kemain siap ada rumus lagi. haha. :B

PeJuAnG CinTa berkata...

hahaha < hanya mampu tergelak

CIK MAY berkata...

rumus pendek ade?

LAici KAng Ais berkata...

@aida azryn : ahah :)...mesti yang buat rumus ni dpt awek kaki kikis

@pejuang cinta : tq terjah guwa punya belog

@cik may : dah pendek lah tuh.huhu :)

JC berkata...

You have an awesome blog. Drop by mine sometime too.

www.futuretwit.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...