super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Sabtu, November 26

kenali churpchurp

  Assalamualaikum

 nama saya churpchurp. jom ikut saya !!!
churpchurp

Hai ! kenali churpchurp ? bunyi macam biasa tapi sebagai blogger janganlah terlepas peluang keemasan atau rezeki yang diberikan ini. Walaupun rezeki yang kita perolehi itu nanti sedikit tapi ia dapat membantu kita sedikit sebanyak. Yang penting kita ikhlas dalam apa jua yang kita lakukan. ingat tu !ikhlas


Okay!!! harini guwa nak share something yang mungkin ada sudah tahu dan mungkin belum tahu lagi dan mungkin tahu tapi buat-buat tak tahu. Berterabur tak ayat guwa. Maklumlah bahasa melayu SPM dapat 8.

Churpchurp ni juga satu pengiklanan yang boleh menjana pendapatan. Fungsinya juga adalah seperti nuffnang. Setiap pengiklanan yang diklik akan diberi ganjaran 20sen-40sen. Tolonglah jangan lepaskan peluang ini !!! peluang hanya sekali seumur hidup. hahahahaha

Peluang ini hanya terbuka kepada pengguna yang mempunyai facebook dan twitter. siapa yang belum ada lagi account, sign up cepat-cepat dan join segera. Jangan tunggu lagi. Guwa pun baru join ni. Belum dapat cash out lagi pun tapi guwa nak share dengan blogger/reader semua. nanti dah tahu pasal ni tolong share dengan kawan2. bak kata orang tua-tua "jangan kedekut ilmu kan". an an an. ahah :)

Cakap banyak pun tak guna, daftar segera dan fahamkan sendiri. Guwa tak tipu. berdosa tau
daftar sini


Contoh-contoh iklan adalah seperti berikut:
tekan sini
tonyoh sini
picit sini
urut sini
layan sini

TERIMA KASIH kepada yang sudi baca sampai habis tu dan klik-klik dekat link tuh. Hargai sangat-sangat..

okay!!!! sampai sini je lah guwa nak share pasal churpchurp ni. SHARING IS CARING

p/s : comel churpchurp ni kan. comel tapi ada makna tuh :)

10 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

xbapa nak faham lagi neh...

jap nak baca...ehheheh

LAici KAng Ais berkata...

ila kena klik lebih sikit dekat iklan tuh kot baru paham.ahah :P

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

churp2 comel haha

Izyan Masri berkata...

NAK JUGAKBUAT CHURP2.TAPI MALAS NAK IKLANKAN T_T

Abg Stalker berkata...

aku pki nuffnang je.tu pun hasil bpe sen je pun sbb aku malas nk update survey.

LAici KAng Ais berkata...

@CWL : mesti lah comel :P

@izyan : kdg2 rasa gak camtu.ahah :)...we are the same boat

@abg stalker : ak pun mampu capai sen sen je. ahah :)

munirah berkata...

dah klik 1 dah :D haha

LAici KAng Ais berkata...

@munirah : tq.nanti klik lg tau. klik byk2 sikit tau boleh banje aiskrim. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata...

oh ada fb pon dh boleh ker? sy ada twitter tp x reti guna..

LAici KAng Ais berkata...

rugi lah xguna. klik je dekat link yang guwa bagi tuh. good luck ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...