super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Rabu, Disember 14

wordless wednesday #3

Assalamualaikum


Hai ! Siapa peminat Aaron Aziz ? pelik jugak guwa kalau ada yang tak kenal lebih-lebih lagi girl-girl tuh. Ada yang sampai naik gila dengan mamat nih.  Kalau ada lelaki minat tuh mintak tolong check 'adik' dia balik. Ori atau tiruan ? haha . . . :)


Bulan ni telinga guwa asyik dengar nama dia. PEH !!! sampai bernanah telinga ni. Mana tak, pergi sini muka dia, pergi sana muka dia. Naik muak guwa. Kenapa ? kenapa ? nama pun "wordless wednesday" tak surprise prise lah macam nih. asyik nak suap je (^_^) v'

Apa yang guwa boleh kata . . . tiket GSC harganya RM10, tiket TGV harganya RM14 . 

ombak rindu

datin ghairah


p/s : tengok gambar pun hati guwa dah berombak dan ghairah ni. :)



70 ulasan:

Jue berkata...

aku err x lyn aaron aziz a.k.a laki orang hahaha
caption foto last tu lucu!!haha

Juliet_iRa~" berkata...

heee..suka gak AA tu..;p

tp x teringin plak nk tgk datin ghairah tu..hohoho

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

xtgk pon lg..lyn novel aje..huhu..

CekbOlat-bOlat berkata...

wahh.. sudah beromak n berghairah..
ehem2.. bolat under18

ikatankasihku berkata...

pergghhh, siap nak cikidot "adik" tu..hahahaha..sempoi!

datin ghairah ni "u" je, kalau "18sx", mau tak tentu arah lagi ni..huhuhuhu

MulutPayau berkata...

Tak tengok pun OR...layan novel jer...

Miss Nadya berkata...

nad tengok menangis2..;)

dill berkata...

oh. AA ni skarang ni je baru femes kat Malaysia. dulu suam2 kuku jek. hihi

dill.

sieyla alissa berkata...

aaron aziz?mmg lah kenal.so hndsome!!

Ct Aja berkata...

hahaha, berombak ye... sy tggu d.load aje, kalau tgk wyg takut kecewa..hiiih

~SaL IjOu~ berkata...

x nyempat2 pun nak nengok..~ (--")

zOeY zAu YaH berkata...

hero terglamer masa kini kihkih..

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï berkata...

betul2..
muka die je ari2 kt dalam tv...

Mizz ErMa berkata...

ombak rindu belum tengok, datin ghairah lak xrasa mcm nk tgk..boleh mcm tu? =P

hanaahmad berkata...

datin ghairah tu tak ghairah langsung aku nak tengok. hue hue hue

neechee berkata...

teringin nK tengok ombak rindu . huuu

ZORA berkata...

tak tgk2 ag ombak rindu ni....

Ungu Violet berkata...

layan abis tengok ombak windu ituari..hik

khairul akmal bin azman berkata...

haha
tgv mmg ckik darah!

BENA berkata...

uik ? mahai . kat kuantan rm 7 jerrrrrrrrrrrrrr . hehehehe ;)

kim heeruul berkata...

kureng layan..hiihi

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

takde peluang nk tgk ombak rindu..hubby tak minat..uhuk.. :(

Anak Wak Mail berkata...

tgh femes aaron aziz,,nasib aku tak minat kat dia,,perlu ke aku cek aku ni normal ke idak??haha

eva berkata...

sy peminat aaron aziz, tp tak sampai gila aa.. masih waras lagi.. ehehhe..


oke aper aaron aziz.. hehhehe

ciK LyndaWawa berkata...

belanje 1!!!

Agus Setya Fakhruddin berkata...

seru apa nggak filmnya ?

dhiera berkata...

aaron aziz tu sape? tak kenal pun~

dhiera berkata...

"air terjun mana tuh ?mcm syioookkkkk" tu air terjun dekat sg gabai~

iszieylyanziy berkata...

aaron tu pakej! muahaha,,tapi datin ghairah tu,,err err

Zana Adieyza berkata...

aaron aziz makin popular kebelakangan ni..

Norlida Ramli berkata...

suke nye kt aaron aziz...hehee

yg cite ombak rndu dh tgk tp cite datin tu blm tgk g..hehe

Noraim berkata...

sy lebih prefer novel ombak rindu dari movie :)

El-Janna berkata...

datin ghairah?/ tak pernah tahu pon:(

~Nana BamBam~ berkata...

Datin Ghairah ? mcm mana ghairah tu ? haha

Qu azniza ;) berkata...

best!!! hehehehe

Akulah Pak Lan berkata...

Tiket TGV mmg mahai

Zaza Fakharuldin berkata...

arghhh. sana sni ckp psal ombak rindu ! ! !

nur farahin binti sulaiman berkata...

ombak rindu tgh hangat lagi kat wayang tue.. heheh

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

kenal aje si AA tu...tp xde la fanatik sgt nk minat kat dia....Ombak Rindu mmg sah2 xde kesemptn nak pg tgk..:(

HotMomma berkata...

mat lu mmg lah, g tgk wayang 'ombak rindu' tp ombak rindu yg tgk lu tido..

LAici KAng Ais berkata...

Jue : haha..carilah laki bujang trang tang tang :)

Juliet_iRa~" : dah agak da :P

nuyui a.k.a miss YUI : rugi tak tengok. novel xsama dengan filem.hehe :)

CekbOlat-bOlat : oppssss !haha

ikatankasihku : haha...

MulutPayau : cepat tgk skang. haha

Miss Nadya : wah!!menghayati betul ni :)

dill : biasa lah bro. muka kachak,bdn ada 6 pad

sieyla alissa : jeles guwa :P

Ct Aja : haha..terbaeeekkkkk :)

~SaL IjOu~ : nak guwa temankan ke ? haha

zOeY zAu YaH : ceh

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï : menyampah kan ? haha

Mizz ErMa : haha..supportlah local film industry :P

hanaahmad : haha...janji guwa ghairah

neechee : huhu..niceeeeee :)

ZORA : sempat lagi nak tengok tuh.heeeee

Ungu Violet : huhu.layannnnn

khairul akmal bin azman : mmg cekik betul tuh bro

BENA : rm7 je ? murahnyeeee

kim heeruul : haha

LiLy @ MumMyQiStInA : paksa die kak. haha

Anak Wak Mail : cek "adik" tu khas untuk lelaki. haha

eva : haha..terbaeeekkkkk :)

ciK LyndaWawa : nak belanja tapi duit nuffnang tak cukup lahi. haha

Agus Setya Fakhruddin : sorry,guwa tak paham pe tuh? hehe

dhiera : haha...tak kenal maka tak cinta

ohhh...da agak dah..mcm kenal je air terjun tuh :)

iszieylyanziy : pakej ?jelesnyeeee

Zana Adieyza : tul tuh.

Norlida Ramli : bencinyeeeeee P

Noraim : novel lagi terbaeeekkkkkk

El-Janna : mungkin tak kuat promosi lagi tuh.huhu

~Nana BamBam~ : nak guwa explain kan ker ? haha

Qu azniza : tak best ponnn :P

Akulah Pak Lan : mmg mahal gilerrrr !

Zaza Fakharuldin : tgk blog pun sama.

nur farahin binti sulaiman : tul tuh..kaya betul tuh.da brp juta dah dapat.huhu

Aishah Jahirah(cik aisha): weekend ni pegi lah tgk...

HotMomma : propa je tuh

Finaz Jaafar berkata...

gwa takdelah mnt gile2 kat aaron tu pun..biasa je

rozeeta rashid berkata...

aaron hensem!! hehe.

dah takda tajuk lain ke cerita datin ghairah ni. huhu.

Papa Mifz berkata...

tak berminat nak tgk kedua dua citer tuh...

fadh leyanie berkata...

lakonan AA dalam ombak rindu,,boleh tahan la..:)

nabilah_2908 berkata...

suka juga pada AA...tp tidak la terlalu fanatik... ;)

~SaL IjOu~ berkata...

haha..bukan sbb xde geng..sbb mmg x minat nak nengok..hehe~ =p

aQimie Ceplos berkata...

ahah!
aku ternanti cerita datin ghairah tu. haha

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ berkata...

datin ghairah tak sempat nak pergi tengok lagi...bz sangat...hehehe

Marcella berkata...

aisehmen..aaron ajis..tak minat la..

suha berkata...

tak tengok lagi ombak rindu. hehe.

ILA HonEyBuNNy berkata...

erkkk...ada juga cita datin ghairah...

xsempat lak nak tgk..ehhehe

izzahdegreat berkata...

beliau tgh hot tu....biar kan ;)

cik ika berkata...

ta best a ombak rindu cume nsib baik aaron aziz ade.hahaha

♥e'in♥ berkata...

e'in mmg minat aaron aziz.. tp cite datin ghairah nie mmg tak kn pegi tgk laa.. never!

javanese DOVE berkata...

HAMBOI JANGAN GHAIRAH SANGAT..

haha.

Juliet_iRa~" berkata...

psss : nk mkn cupcake kena la buat..hahaha ;p..kalo x, xdpt mkn...kekkekeke

محمد رازيق berkata...

haha... tak sempat lagi nak tgk ombak rindu.. salam kenall.. free2, jmput singgah blog.

Selendang Merah berkata...

datin ghairah, pe tajuk dia..hehe

soooooour berkata...

like Lisa Surihani...lalalalala...

Rtp Farra Arisha berkata...

film ombak rindu boleh tahan best la comnpared to other love story's film..:)

Nurnajwa KZ berkata...

Hahaha cte kedua tu kte blom tgk lg and mcm tak best jekkk -.-

Ombak rindu pon tak best mne.

intanfarhana berkata...

terima kasih sudi wish gud luck pada aku utk spm. aku sgt hargai! :D
oh ye, aku pun xde niat nak tengok ombak rindu. haha

Aida Azryn berkata...

tajuk kemain.. datin ghairah.. adeh. -_____-"

kajaharuna berkata...

entry ini hari rabu.. tapi saya bace hari ahad.. so selamat berhari ahad..

Syieda™ berkata...

belom dapat tengok ombang rindu lagi. hukhuk sedih betol.. dengar cite dah cecah juta2 dah.. huhhhh!! @_@ sedih sedih..

Ida Ramadhani berkata...

dah tgk ilem ni..
overall..not bad la..huhu

wahida berkata...

dgr khabar kutipan datin ghairah sgt teruk...


salam...tengs drop by my blog...awat tak follow sekali?
dah follow sini terus...

LAici KAng Ais berkata...

Finaz Jaafar : huhu..steadyyyy :)

rozeeta rashid : tak ensem pun :P

Papa Mifz : haha. tggu keluar tv br layan br best.huhu

fadh leyanie : boleh lah.heeee :)

nabilah_2908 : hoho

~SaL IjOu~ : heeeeee...:)

aQimie Ceplos : haha. mcm ghairah je nih

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ : byk masa lg bro...

Marcella : sama lah. huhu

suha : ni mesti tunggu astro first kuar ni.haha

ILA HonEyBuNNy : haha..

izzahdegreat : haha.layan je lah

cik ika : cehhhh !!!!

♥e'in♥ : haha..never gitu

javanese DOVE : haha..

Juliet_iRa~" : tlglah hantar sikit :P

محمد رازيق : tq. nanti guwa hallo-hallo belog

Selendang Merah : tu lah tajuknya.haha

soooooour : like jgk :)

Rtp Farra Arisha : leh la tahan :)

Nurnajwa KZ : guwa kasi ombak rindu 3 stars je.heeeee :)

intanfarhana : ok.belajar rerajin

Aida Azryn : haha.tajuk mesti nak gempah seh!!!

kajaharuna : haha..pun boleh

Syieda™ : pehh!!!untunglah

Ida Ramadhani : yeah!!!3 stars.heeeee:)

wahida : huhu. teruk=rugi

semutsengal berkata...

datin ghairah ? gila tajuk dia tuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...