super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Selasa, Disember 6

Coconut shake

Assalamualaikum

Hai ! Guwa baru je balik dari Melaka nih. Addicted pulak dengan coconut shake nih. Sedap sehingga menjilat jari. ahah :) ... siapa tak pernah try tuh memang rugi. Pergi lah melaka sekarang juga. singgah di klebang.......... :)

Adakah buah kelapa tu digoncang-goncang ? mula-mula guwa pun fikir macam tuh rupanya just blender jer. ramuannya: air kelapa, isi kelapa, vanilla ice-cream dan air batu. harganya amatlah berpatutan hanya rm2.20 sen sahaja. 

Gerai luar. Hanya untuk pelanggan yang order bungkus sahaja. 

Peh !!! sedap giler air ni. berderet-deret kereta singgah. Memang tuan punya gerai ni rezeki tak putus-putus lah. Cuba lah jual kat rumah masing-masing. mesti laku :)  



p/s: Guwa serius ni memang sedap tak gebang lu orang. pergi lah klebang sekarang juga dapatkan coconut shake itu. dah abes satu pasti nak satu lagi. :)

19 ulasan:

Mira Adzlia berkata...

mcm menarik jer...huhu ^_^

sj berkata...

mmg sdp ... kt cni y plg ori tp kt alai nye pn nt bad just dia kasar cket blend nye tu ... huhuhuhu

ILA HonEyBuNNy berkata...

adehhh..

ne teringin neh malam2..

makan masa hari tgh panas syokk..hehehe

alyaclumsy berkata...

wahh, mcm sedap je. terliur je membacanye pun. hihi

LAici KAng Ais berkata...

@mira : mmg d'boomm

@sj : a'ah lar...kat alai pun ada.tapi tak ori.ahah :)

@ila : peh !!!mmg sesuai minum bila panas.sejukkkk :)

@alya : ahah...da meleleh da :)

miss Fyqa berkata...

melaka kat ne?.

nak balik melaka la cam ni.. uhuuuuuu

ascil.punye.lah berkata...

kampung kita kat klebang!memang sedap pon coconut shake dia.

saffiya_aleesya @ echa berkata...

rugi jer ari tu pegi melaka tp echa tak sempat singgah..huhuhu

aQimie Ceplos berkata...

alahai.. xkan kt melaka je?
jB takde?

nabByla berkata...

kat tmpat sy blaja pun ada coconut shake. hehe..

thanks sggh. ;)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

coconut shake satu!!!!

ciK LyndaWawa berkata...

cedapnyela coconut shake...=]

LAici KAng Ais berkata...

@miss Fyqa : klebang..mesti try :)

@ascil.punye.lah : wah!!!sonok lah.hari-hari leh minum :)

@saffiya_aleesya @ echa : alahai...:(

@aQimie Ceplos : jb tang mana tuh ? leh gak rikie nanti

@nabByla : wah!!!kat mana tuh? sedap tak ?haha


@FIFIEY LYCHEE MARATION : haha...

@ciK LyndaWawa : peh!!! marvelous tuh... :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

aritu ca da try da kat sini..mmg sedap lah! betol2,mmg berderet kan kete singgah beli...untung mmg untung..hehe

LAici KAng Ais berkata...

betul kan. guwa tak gebang punya. haha

Zakia berkata...

tmpt ni dkt dgn kelebang kan...berderet kereta nak beli kalau tak silap..fuhh

LAici KAng Ais berkata...

tul tuh.mmg berderet.....:)

ikatankasihku berkata...

ni dia org melaka...mmg dekat jer ngan gumah.. :)

lain kali kalau turun melaka, kita pekena coconut shake sesama wokeh..

dyabunga berkata...

sedap tu..tp jao sgt..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...