super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Rabu, Disember 21

wordless wednesday #4

Assalamualaikum


Hai ! Senyum :) . . . tak perlu kata apa-apa. sambung sendiri


Kenapa tak tulis hari ni ? sendiri mahu ingat lah !!!

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan



mat afrika

Bersepah sana sini. suke lettewww sang bunga


romantis
will you marry me ? plsssss *_^


SNSD

tak skirt, short pants. niceeeeeeeeeee !


Oppppssssssss!!!! sorry the haters. you are the L.O.S.E.R :)


MUFC

glory glory glory !!!! 


p/s : memang sengaja guwa letak band SNSD disitu. :)

52 ulasan:

ikatankasihku berkata...

bakar line ! keh3

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

amboi...sengaja...iskh2

BENA berkata...

mata duitan !

gay !

cekci !

oh no MU !



hahahaha :P

soooooour berkata...

apakah?????

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï berkata...

amboii
bukan maen banyak lagi gambar.

zati embong berkata...

2la,semakin lama semakin ramai mat2 afrika ni, makin bnyak masalah diorg bawak. mjurlah kat kuantan x nmpak lg.

hyz berkata...

x suke orang itam !

zOeY zAu YaH berkata...

snsd with short pants? hehe..

~Nana BamBam~ berkata...

oh..U HATE M.U ?

ok..now u are my enemy...grrrrrrrr!!

nur farahin binti sulaiman berkata...

betul ke tiap hari rabu wordless?? heheh.. farah bru taw je..

rozeeta rashid berkata...

romantis tu paling tak tahan!

gambar man u tu background laptop saya. hehe.

hanaahmad berkata...

masih juga ada ulasan di bawahnya. salam kenal. ;)

acheeqa farhana berkata...

tak suke tgk gamba yg kedua tu..euwww

dill berkata...

suke tgk stadium

*tetibe

dill.

ungguviolet berkata...

like SNSD......ada simpan video clip diaorg,,,dan selalu tengok untuk release kepenatan study...

Jue berkata...

jirang dpn umah aku awang itam..slalu curi2 pdg..grrr

kemains SNSD..ade tgk parody yg org ubah lirik dia psl lagu tu?

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

ahakz..mcm2..

kajaharuna berkata...

senyum saya tengok gambar-gambar ni...

Asrul "iLham" Sany berkata...

gambar gay itu sangat2 sweet... love knows no boundaries i guess

Santri T.P.I.N.I berkata...

malunya tengok gambar no.2 tu...malu dengan sikap anak bangsa kita...

Nerdy Zuera berkata...

Senyum ja :)
nak komen, semua org dah taip. :)

Cik Jannah berkata...

hahaha. tak minat korea.

Rain berkata...

i wont(marry me..)

Hanie_Dew berkata...

YES >> MUFC >> Glory Glory

fierul berkata...

mema WW btul .. hehe

AmirFX berkata...

Apakah????? Tak kenal pun dgn SNSD..

syahirooAhmad berkata...

geng. nak tanye. pic no.2 tu siapa? saya ade perati pic tu kat semua blog.. siapa lalaki yang memakai tanjak ala2 pahlawan melayu tu?

Nalisa Syahira berkata...

eh eh gay boy tu . kemain senyum .

eva berkata...

MUFC booooo~~~~ ahhahaha

hani berkata...

haters gonna hate
haha...

Miss Nadya berkata...

hehe...tak nak kata apa-apa..:)

p/s :: suka lah tengok duit baru..:p

~SaL IjOu~ berkata...

short pants mmg nice sesangat la kan~ hehe~ ;p

Abg Stalker berkata...

bunga suka pak itam.hahahaha..besar punyeww..

♥ aeryn ♥ berkata...

oo macam tu rupanya,, hehe

teha berkata...

xpenah buat ww.. hehe

fadh leyanie berkata...

orang hitam di benci sang bunga.ahaha

budak penjara berkata...

geli la aku nengok pic laki mesia kawen ngn mat saleh tu

cik wanie Lovela (CWL) berkata...

aku xsuka MU

Syahirah Suhaili berkata...

wiee..banyaknya gamba dlm wordless wednesday..hekhek

LAici KAng Ais berkata...

ikatankasihku : haha..mesti bakor!

Aishah Jahirah(cik aisha):hamboi cik aisha ni. haha

BENA : haha..tp kenapa no MU :P

soooooour : kenapakah????

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï : meriah sikit byk gmbar.haha

zati embong : nk pindah kuantan lah mcm ni.huhu

hyz : haha..taste tinggi ni :P

zOeY zAu YaH : haha..really niceeeeee :)

~Nana BamBam~ : eh! guwa hard fan MU lah. so not enemy lah.

nur farahin binti sulaiman : haha..betul lah.

rozeeta rashid : haha.mmg tak tahan. mcm nak kena lempang je. pehh!!! ni baru betul MUFC supporter.heeeeeeeee

hanaahmad : haha..nice to meet u too :)

acheeqa farhana : thats why i letak gmbar byk2.heeeeeeeee

dill : jom2 pegi stadium.heeeeeeeeee..

ungguviolet : haha..sekali kantoiiiiii

Jue : awas jue. mat afrika ni pantang tgk org melayu.hoho...psl lagu tu nant guwa rikie tgk.tq :)

nuyui a.k.a miss YUI : heeeeeeeeeee:)

kajaharuna : mmg untuk senyum tuh.haha

Asrul "iLham" Sany : cinta tak kenal siapa.haha

Santri T.P.I.N.I : dunia akhir zaman...speechless tgk gmbar tuh..

Nerdy Zuera : haha..tq komen jugak.heeeeeeee:)

Cik Jannah : rugi lar xminat.haha

Rain : haha

Hanie_Dew : pehhh!!!tak sangka lah MUFC jugak

fierul : haha..ofkosb

AmirFX : rugi lah bro tak kenal. band korea

syahirooAhmad : pelajar malaysia bljar medic kat dublin,ireland bro

Nalisa Syahira : mcm nak kena lempang je kan.

eva : booooooooooooo eva

hani : haha..always

Miss Nadya : haha.senyum je...mmg niceeeeeee duit baru tuh

~SaL IjOu~ : haha...ofkos niceeeeeeeeeeee:)

Abg Stalker : brg baik punyer. terbaik dari ladang. haha

♥ aeryn ♥ : mcm apa aien ? haha

teha : next week buat lah teha. tak pyh susah nak tulis byk2. haha

fadh leyanie : ye ke ? leh percaya ke ? haha

budak penjara : tgk snsd je bro. mengiurkan.haha

cik wanie Lovela (CWL) : MU lah best. haha

Syahirah Suhaili : nak bg meriah sikit.heeeeeeeeeeeeee:)

semutsengal berkata...

Errr

Juliet_iRa~" berkata...

opss byknya gambar y berbeza!huu

say to no awang hitam!

say no to gay!

say no to snsd ;p seksi = dosa ;p

mufc?go2 caiyoo..

hahaha ;p

MulutPayau berkata...

Bnyaknya gambar....tak tau nak komen apa....SENYUMMMMMM!!!!!!

KizZ berkata...

Pergh bikin panas ni gambar last ni..hihi..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

El-Janna berkata...

keh8989 band snsd ye^^

NOHARA HANI berkata...

ini kelakar , serious !

.diannorhayati. berkata...

hahaha..

jgn wt cmni selalu nnt ramai serang :p

Eera Shera berkata...

artis korea mmg seksi..

LAici KAng Ais berkata...

semutsengal : haha

Juliet_iRa~" : haha..glory glory glory:)

MulutPayau : hehe:)

KizZ : jgn panas bro. haha

El-Janna : ahahah8989

NOHARA HANI : :)

.diannorhayati. : nant leh lah taffic nak tinggi.haha

Eera Shera : mmg seksi. grrr!!

Finaz Jaafar berkata...

sangat bermakna semua ini..harharhar

ahsfantasy24 berkata...

yang romantis tu tak berapa nak romantis la, geli.. huu

CekbOlat-bOlat berkata...

cekciii nye gay tu. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...