super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Isnin, Disember 12

MONDAY ? grrr !

Assalamualaikum


Hai ! Kenapa hari ini dilabelkan "blues monday" ? tolong jawab plsssszzzzzz. :) 

"cikgu suka main bola, hari-hari cikgu main bola, cikgu sudah tidur, mari kita main"

Siapa tak pernah dgr dialog ni, sila cabut bulu ketiak ? haha . . . guwa rasa dialog ni sinonim dengan diri guwa kalau hari isnin. Mengantuk Ya Rabbi . Nanti TERtidur kang tak pasal-pasal kena sembur dengan ayat kuang ajar "ko ingat office ni bapak ko yang punya? " Nah, hambek ko sebijik. Dush !!! 

bukan takat keje je tahu malas, nak hapdate entry belog pun malas. Apetah lagi BlogWalking (BW) . nanti dah masuk hari selasa, guwa terjah belog lu orang yang gempak tuh. belog guwa header pun tak ubah-ubah. ada siapa sudi nak buatkan ? FREE tau ? duit nuffnang pun tak cukup lagi nak bayar nih? :(

Ini lah muka guwa sekarang. COMEL kan. macam rasa nak mintak penumbuk je kan. haha



p/s : kerjalah dengan ikhlas.haha :)

29 ulasan:

Outbound Malang berkata...

hadir sob,nice post.. :)
salam blogger dan sukses selalu..:)

Hanie_Dew berkata...

monday blues sebab isnin yang blues. hahaha

Kakzakie berkata...

Kalau macam kucing tu sah... nampak kuyu aje.... macam nak tertidur hihi...

Jue berkata...

hahaha cite p ramle tu kan! tgk bkali2 pun, aku msh gelak2

ascil.punye.lah berkata...

samalah! aku pon ngantuk gila bila hari isnin.=="

cheqwa berkata...

meh aku buatkan..tapi rm50 untuk setiap saat aku buat header.hahaha. ^_^
tak suka isnin,kelas pkul 8 :(

Nurnajwa KZ berkata...

Haha muka mmg mntk penumbuk la XD oh kte skrg tgh holidayyyy. Sila jeles :P

angga zhan berkata...

hahahaha...
gua tak seberapa paham sama yang elu katakan. But your face looks like a lazy cat :P hahaha

trnyata kee bisa bahasa Lo - Gua ya ?
cool :P hahha

starzieti berkata...

sekarang nih hari isnin adalah hari yang paling best sebab dah abes study. hehe. :D

Rtp Farra Arisha berkata...

heee, jangan terlalu merungut..do your work by your sincere heart..:)

Kazen berkata...

haha gua xmls nk update blog tp xde msae nk update blik keje dh tgh mlm trus landing huhuhu

Entri Terkini | Video Sunday | Dosa 24 Jam Di Facebook!!

Nazz@Purple berkata...

ala hari isnin biasa la..tp la ni dh selasa..jgn melarat eh..

cik ika berkata...

sbr separuh dr iman,....bsbr lah~~

Anak Wak Mail berkata...

aku hari2 pon ngantuk..hahaha..

khairul akmal bin azman berkata...

hari2 cikgu main bola !

haha..lawak part tue

siti kektus berkata...

Hari ni da hari selasa. Ekekeke. :p

J.Syazwana berkata...

pernah dengar jugak.
dalam citer P.Ramlee.
yang dia jadi cikgu tuh
tapi lupe cerita ape.
hik hik

Papa Mifz berkata...

pergi minum kopi kaw2 5 cawan insyallah tak ngantuk

zulhilmi tempoyak berkata...

bkn hari isnin je... aku rs hari2 aku mcm ni..huhu

faizal mohd berkata...

hari2 rasa blues. HAHA

PeJuAnG CinTa berkata...

nasib bek aku tgah cuti sem.. hari2 pon cuti.. wakakaka

Iffah Afeefah berkata...

pestime singgah

waaa laicheekang terbaikkk

psstt jgn2 mls k

LAici KAng Ais berkata...

Outbound Malang : tq :)

Hanie_Dew : macam sama je maksud tuh. haha

Kakzakie : haha

Jue : ha'ah cite p.ramlee. legend tuh...:)

ascil.punye.lah : aisey..sama lah.haha

cheqwa : mahal nya. nuffnang pun tak pernah cash out lagi. haha

Nurnajwa KZ : wah !!jeles guwa :P

angga zhan : haha. tq drop here :)

starzieti : sonoknyeeeee :)

Rtp Farra Arisha : tul tu. kena ikhlas :P

Kazen : haha...lu mmg blogger yang bagus

Nazz@Purple : eheh..tak melarat dah :)

cik ika : heeeee... :)

Anak Wak Mail : haha..lagi teruk

khairul akmal bin azman : seyes lawak bro. haha

siti kektus : haha

J.Syazwana : citer masam-masam manis wana :)

Papa Mifz : kopi kuda nanti guwa minum. haha

zulhilmi tempoyak : haha..

faizal mohd : dasyat tuh blues.haha

PeJuAnG CinTa : byk syiookk lah bro

Iffah Afeefah : tq. nanti singgah lah lagi. dah tak malas da :)

ikatankasihku berkata...

gua tgh mengantuk tahap gaban, mata dah segar balik, bila baca entry lu ni...bahasa lu sempoi..

*lps ni akan selalu jengah LKA..kita prend >_<

~SaL IjOu~ berkata...

asal hari isnin je kene psycho diri~ hehe

Norlida Ramli berkata...

pic kucing tu x menahan..mmg mintk penumbuk..haha

isnin...x suka! x sbr nk tggu hjung mggu..hehe

Aishah Jahirah(cik aisha) berkata...

ari ni dah jumaat.xde blues dah..next week monday.huhuu

LAici KAng Ais berkata...

ikatankasihku : haha..tq2..nice to meet you :)

~SaL IjOu~ : tul tuh..mmg psycho :)

Norlida Ramli : haha..tumbuk kat kucing tuh.jgn tumbuk guwa. haha

Aishah Jahirah(cik aisha): yeah !!!have a nice weekend :)

ikatankasihku berkata...

sama2 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...