super duper peoples

ANDA berminat ??? TAWARAN menarik ! HADIAH menarik ! PELUANG menarik !

Khamis, Disember 1

Siapa pilihan anda ? UNDI adalah rahsia

Assalamualaikum

SPR ? Siapa tak tahu stand for what ??? tak payah duduk Malaysia lah :)...tanya pakcik google tau 

SPR

PENGUMUMAN : Sesiapa yang rasa dia sudah berumur 21 tahun dan keatas dikira sudah layak untuk mengundi dan memilih pemimpin feveret mereka. Jangan asyik dok pilih artis bintang popular je, FFM lah (sekarang dah ada isu besar pasal pengacara tuh. siapa2? ). Kepada yang belum mendaftar lagi, masih sempat buat pendaftaran sekarang.

Sila klik link daftar SPR di bawah ini untuk maklumat lanjut:


p/s : klik jgn tak klik :)

11 ulasan:

Mizz ErMa berkata...

wah, thanks sgt2 sbb bg link utk daftar spr..b4 nie xtau nk dftr kt mana..hehe

Woofer Storm berkata...

lum pena lagi mengundi..hehe


follow sini^

Bui Junaidi berkata...

bui dh daftar..hehe

Run Away berkata...

belum penah mengundi lagi...;d

Selendang Merah berkata...

sm x cukup umur ag..tahun depan bawu 21..hehe...tahun nie jd permerhati jew..hehe

zureen berkata...

tak layak lagi nak mengundi.. hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

belom layak mendaftar..hikss

Pondok Usang berkata...

yang penting utk yg belum daftar.. lekas-lekas daftar.. =)

LAici KAng Ais berkata...

@mizz erma : ahah...tq klik dekat link tuh :)

@woofer : ahah...tq folo

@bui : da daftar tak pe.undi mana?:)

@run away : next year vote tau :)

@selendang : da cukup nant daftar

@zureen : tak layak pun boleh klik link tuh. :)

@fifiey : ahah

@pondok : betul tuh bro

gadisBunga berkata...

errrr....kene daftar jugak jugak ek?

LAici KAng Ais berkata...

mesti lah cik gadis bunga. eheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...